Website up-to-date

Nieuwe inhoud = nieuwe bezoekers…

U investeerde als bedrijf in een website en heeft waarschijnlijk ook de mogelijkheid om de inhoud daarvan zelf aan te passen. Alleen vindt u nauwelijks de tijd om regelmatig iets nieuw op uw webstek te zetten.
Die verantwoordelijkheid wil ik graag van u overnemen, door in nauw overleg met u of uw medewerker(s), uw website geregeld te voeden met nieuwe content.

Een website die goed up-to-date blijft, trekt nieuwe bezoekers aan, maar scoort ook beter in de zoekmachines. Samen met een specialist kan ik u ook een advies geven over hoe uw website nog verbeterd kan worden.

Referenties zijn de beste reclame...

De mond-aan-mondreclame door ‘getuigenissen’ van klanten is nog altijd de beste reclame. Graag contacteer ik voor u enkele van uw referenties om ze kort aan het woord te laten op uw website. Vaak is het ook belangrijk om realisaties goed in beeld te brengen.
Hoe hebben uw klanten de samenwerking ervaren en waarom willen ze u aan anderen aanraden?

Webshop is altijd open

In samenspraak met u kan ik ook de volledige administratie die komt kijken bij de verkoop via uw webshop opvolgen. Een webshop is 24u/24u en 7/7 dagen open dus uw klanten verwachten een snelle afhandeling van hun bestelling.