Stijn By Me - Communicatie

U kan een beroep doen op communicatie-adviseur Stijn By Me als u een ervaren copywriter zoekt om teksten te (her)schrijven, geen tijd heeft om zelf de inhoud van uw website up-to-date te houden of nieuws heeft dat u in de media wil brengen.

Oud-journalist Stijn de Koning (SdK) heeft reeds twintig jaar ervaring in de communicatiewereld en media. Hij werkte voor nationale kranten, lokale weekbladen en de Antwerpse regionale televisie, ATV.

Bent u op zoek naar SEO-teksten voor uw website of naar iemand die blogberichten schrijft voor uw sociale media? Een copywriter die nieuwsberichten schrijft voor uw website of intranet? Wilt u een folder of presentatie maken, maar komt u niet op de juiste woorden? Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat voor teksten u nodig heeft.

Van één rake slogan over een volledig personeelsmagazine tot een compleet nieuwe huisstijl met passende teksten voor uw website of brochure. Wij gaan geen enkele communicatie-uitdaging uit de weg !

nieuws

Interviews voor bewonersmagazine Essen Info

Interviews voor bewonersmagazine Essen Info

26/02/2021 - De gemeente Essen geeft 11x per jaar het bewonersmagazine Essen Info uit. Copywriter Stijn By Me sturen ze op pad om interviews te doen en boeiende verhalen over en voor Essenaren te maken. Lees verder

Interviewreeks over wijktroeven

Interviewreeks over wijktroeven

16/10/2020 - District Antwerpen laat mensen vertellen over wie of wat zij zien als een wijktroef van hun buurt? Copywriter Stijn By Me mocht voor dit project een hele reeks korte interviews afnemen. Lees verder

Facebookpagina levendig houden

Facebookpagina levendig houden

28/02/2017 - Copywriter Stijn By Me helpt verschillende zelfstandigen en KMO 's met het levendig houden van hun Facebookpaginaof bedrijfspagina op LinkedIN. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om ook rond uw zaak of vereniging samen te werken.
Meer informatie op www.facebook.com/stijnbyme/?ref=bookmarks