Stijn By Me - Communicatie

U kan een beroep doen op Stijn By Me als u een ervaren copywriter zoekt om teksten te (her)schrijven, geen tijd heeft om zelf de inhoud van uw website up-to-date te houden of nieuws heeft dat u in de media wil brengen. Ook voor het organiseren van een opendeurdag of ander event kan u bij Stijn By Me terecht.

Oud-journalist Stijn de Koning (SdK) heeft reeds twintig jaar ervaring in de communicatiewereld en media. Hij werkte voor nationale kranten, lokale weekbladen en de Antwerpse regionale televisie. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat u nodig heeft.

Van één slogan over een volledig personeelsmagazine tot een compleet nieuwe huisstijl. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg !

nieuws

Nieuwe website voor Installatiebedrijf Verheyden

Nieuwe website voor Installatiebedrijf Verheyden

19/07/2019 - Installatiebedrijf Verheyden uit Essen, specialist in verwarming, ventilatie en airco, liet een nieuwe website bouwen door Koen Michielsen. Copywriter Stijn By Me leverde de nodige teksten.
Meer informatie op www.instalverheyden.be

Interview met De Romeo's

Interview met De Romeo's

31/05/2019 - Op vraag van District Berendrecht-Zandvliet-Lillo deed Stijn By Me een interview met Chris Van Tongelen, één van De Romeo's.
Meer informatie op www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-berendrecht-zandvliet-lillo/nieuws/ambiance-met-de-romeo-s-tijdens-vlaanderen-feest?fbclid=IwAR0cH9GIvM9B5EBBIVL0n0g2d4jdyBCCY_j1u7W12-lyAIrL3iESIZ5w7gQ

Artikels voor A-blad van Stad Antwerpen

Artikels voor A-blad van Stad Antwerpen

5/05/2017 - 11 keer per jaar geeft de Stad Antwerpen het A-blad uit. Elk district heeft daarin twee pagina's om eigen nieuws te brengen. De districten Antwerpen, Deurne en Berendrecht-Zandvliet-Lillo doen regelmatig beroep op Stijn By Me om daarvoor artikels te schrijven. Meestal aankondigende interviews over komende activiteiten. Lees verder

Facebookpagina levendig houden

Facebookpagina levendig houden

28/02/2017 - Stijn By Me helpt verschillende zelfstandigen en KMO 's met het levendig houden van hun Facebookpagina. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om ook rond uw zaak of vereniging samen te werken.
Meer informatie op www.facebook.com/stijnbyme/?ref=bookmarks