Teksten schrijven

Ervaren copywriter met een vlotte pen

Bent u op zoek naar goed geschreven en geoptimaliseerde SEO-teksten die uw website goed doen scoren in de zoekmachines? Of wenst u beroep te doen op een ervaren copywriter die blogberichten schrijft voor uw sociale media of nieuwsberichten op uw website?

U zoekt een copywriter met een vlotte pen die de juiste woorden vindt zodat uw digitale nieuwsbrief meer opvalt?
Wilt u een folder of presentatie maken, maar weet u niet goed hoe te starten?

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat voor teksten u juist nodig heeft.

Eén slogan of een volledig magazine?

Soms zegt één beeld meer dan duizend woorden. Soms kan het ook net nuttig zijn om iets toe te lichten, in een langere, maar vlot leesbare tekst. Zoekt u een copywriter om uw verhaal op papier te zetten? U zegt ’t maar, ik zal het voor u schrijven. Zodra we samen een duidelijk beeld hebben van welk soort tekst(en) u nodig heeft, ga ik aan de slag!

Teksten voor op uw website zien er bijvoorbeeld anders uit dan het luchtige personeelsmagazine waar u al zo lang van droomde of de publi-reportage die u eens in een gerenommeerd vakblad wil laten verschijnen.

Bestaande tekst(en) in een nieuw kleedje

Een specialist in zijn of haar vak slaagt er soms niet meer in om "aan de toog" te vertellen waar ze precies mee bezig zijn omdat ze te vaak vakjargon gebruiken. Dan kan het nuttig zijn om uw bestaand tekstmateriaal eens te laten ‘vertalen’ door een copywriter met een andere kijk op de zaak. Uiteraard blijft de boodschap die u wil verspreiden ongewijzigd na de herwerking van uw tekstmateriaal.

Als ervaren copywriter kan ik ook alleen de eindredactie doen van teksten die u of een andere copywriter voor u schreef.