Perscontacten voor Tow Traffic Support

18/02/2016

Persbericht opgesteld voor Tow Traffic Support

Tow Traffic Support uit Kalmthout en beroepsfederatie Detabel reageerden via een persmededeling op een voorstel van Jan Jambon, minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken.

Minister Jan Jambon wil de signalisatie bij incidenten op autosnelwegen laten uitvoeren door privéfirma’s om zo de politie te ontlasten. Tow Traffic Support, een onafhankelijk platform dat 24/7 support verleent aan signalisatiewagens en takeldiensten en Detabel, steunen het voorstel, maar willen nog een stap verder gaan. “Zorg dan ook ineens voor uniforme signalisatie- en takelwagens, zodat mensen ons herkennen als een hulpdienst.” B

ij Tow Traffic Support uit Kalmthout weten ze waarover ze spreken. “Wij sturen al enkele jaren 7 dagen op 7, een tiental teams binnen het FAST-project (Files Aanpakken door Snelle Tussenkomst) aan”, leggen Luc Sanders en Raymond Anthoni van Tow Traffic Support uit.

Stijn By Me maakte voor hen een perstekst op en bezorgde contacten om hun boodschap zo ruim mogelijk te verspreiden naar nationale en lokale media. Onder meer de Antwerpse Televisie, ATV, pikte het bericht op. Bekijk hier het fragment uit het ATV-nieuws van 12 februari 2016.

Ook het lokale huis-aan-huisblad De Echo bracht er een reportage over.Stijn By Me Nieuws
Bekijk alle berichten van 2016