Stijn By Me - Communicatie

U kan een beroep doen op communicatie-adviseur Stijn By Me als u een ervaren copywriter zoekt om teksten te (her)schrijven, geen tijd heeft om zelf de inhoud van uw website up-to-date te houden of nieuws heeft dat u in de media wil brengen.

Oud-journalist Stijn de Koning (SdK) heeft reeds twintig jaar ervaring in de communicatiewereld en media. Hij werkte voor nationale kranten, lokale weekbladen en de Antwerpse regionale televisie, ATV.

Bent u op zoek naar SEO-teksten voor uw website of naar iemand die blogberichten schrijft voor uw sociale media? Een copywriter die nieuwsberichten schrijft voor uw website of intranet? Wilt u een folder of presentatie maken, maar komt u niet op de juiste woorden? Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat voor teksten u nodig heeft.

Van één rake slogan over een volledig personeelsmagazine tot een compleet nieuwe huisstijl met passende teksten voor uw website of brochure. Wij gaan geen enkele communicatie-uitdaging uit de weg !

nieuws

Eindredactie voor boek over 100 jaar ganzenrijden

Eindredactie voor boek over 100 jaar ganzenrijden

8/12/2023 - Enkele vrijwilligers van ganzenrijdersvereniging De Oude Gans uit Berendrecht stelden een boek samen n.a.v. 100 jaar ganzenrijden in de Antwerpse Polder. Erfgoedlab van Stad Antwerpen vroeg aan copywriter Stijn By Me om de eindredactie te doen. Lees verder

Facebookpagina levendig houden

Facebookpagina levendig houden

28/02/2017 - Copywriter Stijn By Me helpt verschillende zelfstandigen en KMO 's met het levendig houden van hun Facebookpagina of bedrijfspagina op LinkedIN. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om ook rond uw zaak of vereniging samen te werken.
Meer informatie op www.facebook.com/stijnbyme/?ref=bookmarks